Četvrtak, 11. kolovoza 2022.

Pri kraju radovi na opremanju i izgradnji nove zgrade Kuće podrške Mali princ u Đurđevcu

Gradonačelnik Hrvoje Janči istaknuo je kako već dugo traje želja za izgradnjom upravo ovakvog prostora na području Đurđevca

Preporučujemo

U Đurđevcu su u tijeku radovi na opremanju i izgradnji nove zgrade Kuće podrške Mali princ koja je financirana iz sredstava EU, a ukupna vrijednost radova iznosi nešto više od 14,1 milijuna kuna.

Radove su obišli đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, predsjednica udruge Mali princ Kristinka Štefan, pročelnik upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud te predstavnica izvođača radova Lidija Kušt.

Obilazak radova izgradnje Kuće podrške Mali princ u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

“Izuzetno mi je drago što se približava kraj radova na našem objektu zahvaljujući kojem ćemo imati mogućnost pružanja socijalnih usluga, poludnevnog boravka i stanovanja za naše članove. Imamo veliku podrška lokalne zajednice na koju smo ponosi, a koja pokazuje brigu za našu djecu i težnju za izgradnju boljeg i pravednijeg svijeta”, istaknula je predsjednica Kristinka Štefan.

Gradonačelnik Hrvoje Janči istaknuo je kako već dugo traje želja za izgradnjom upravo ovakvog prostora na području Đurđevca.

“Osim izgradnje novog objekta, u tijeku su i radovi na uređenju kompletnog dvorišta i zimskog vrta, a uskoro se kreće i s postavom vodenog igrališta. Ovim putem želim pohvaliti cijelu ekipu koja je radila na prijavi projekta”, rekao je gradonačelnik Janči.

Obilazak radova izgradnje Kuće podrške Mali princ u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac

Predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković naglasio je da je ovaj projekt dokaz da se Đurđevac ne razvija samo kroz građevine, već i kroz socijalni segment u pružanju kvalitete socijalne usluge.

“Ovo je za našu djecu s područja Đurđevca, ali i okolnih općina koja trebaju pomoć u odrastanju te je dobar primjer koji bi trebale slijediti sve druge sredine”, rekao je Lacković.

Obilazak radova izgradnje Kuće podrške Mali princ u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac
Radovi izgradnje Kuće podrške Mali princ u Đurđevcu
Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave