Subota, 15. lipnja 2024.

Općini Molve odobreno sufinanciranje projekta izgradnje nogostupa i pješačkog mosta u Marijanskoj ulici

Radovi bi trebali započeti ove jeseni, a Općini je odobreno sufinanciranje od 30.000 eura s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije

- Oglas -

Općini Molve odobreno je sufinanciranje još jednog projekta. Naime, riječ je o izgradnji nogostupa i pješačkog mosta u Marijanskoj ulici u Molvama.

Projekt se sufinancira putem programa održivog razvoja lokalne zajednice, a cjelokupna vrijednost istog iznosi 220.000 eura.

Radovi bi trebali započeti ove jeseni, a Općini je odobreno sufinanciranje od 30.000 eura s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

- Oglas -

“Izgradit će se nogostup ukupne dužine 632 metra na čemu se prilikom projektiranja radilo u suradnji s Hrvatskim vodama i Županijskom upravom za ceste Križevci s obzirom na to da se nogostup proteže na dionici županijske ceste ŽC2114, a armirani betonski pješački most dužine 32 metra će biti napravljen na kanalu Komarnica”, istaknuli su iz Općine Molve.

Radovi na području općine Molve
Foto: Općina Molve

Podsjetimo, u suradnji sa Selskim komunalnim društvom Molve u tijeku su radovi na uređenju kolnih prilaza u Sigečecu i rješavanju problematike vezane uz oborinske vode postavljanjem betonskih cijevi.

“Ovime će se pospješiti kvaliteta komunalne infrastrukture, kao i sigurnost u prometu pješaka na ovoj dionici”, poručili su iz Općine.

Uz ovaj projekt, đurđevačke su Komunalije nositelj daljnjeg projekta izgradnje kanalizacijske mreže u Sigečecu, što se sufinancira iz javnog poziva Hrvatskih voda te izgradnju preostalog dijela kanalizacijske mreže u Đurđevačkoj ulici i industrijskoj zoni Brzdeljeva za što je ishođena građevinska dozvola.

Općina Molve kontinuirano ulaže u modernizaciju nerazvrstanih cesta

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti