Srijeda, 22. ožujka 2023.

Opljačkali kiosk pa se sakrili u apartmanu, policija im ubrzo pokucala na vrata

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 20-godišnjak i 31-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu

Preporučujemo

Zagrebački policajci su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom i 31-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Naime, sumnja se da su osumnjičeni u srijedu oko 1.40 sati zajedno došli do kioska u Ulici Hrvatske bratske zajednice te podesnim predmetom polomili uložak brave na ulaznim vratima. Potom su, sumnja se, ušli u unutrašnjost kioska te iz njega ukrali veću količinu cigareta raznih marki i proizvođača.

Po dojavi o događaju te brzom reakcijom policajaca kroz operativan rad, svega nekoliko sati nakon događaja, policajci su u obližnjem apartmanu, uhitili osumnjičene muškarce, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Sumnja policajaca da su upravo navedeni muškarci te noći provalili u kiosk potvrđena je obavljenom pretragom apartmana kojeg su osumnjičeni unajmili, a tijekom koje je pronađeno više kutija različitih cigareta te provalnički alat.

Materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi nekoliko stotina eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 20-godišnjak i 31-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podneseno nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti