Utorak, 21. ožujka 2023.

Mladić u kombiju prevozio više od 250 kilograma marihuane

Vozač, 23-godišnji državljanin Crne Gore, je uhićen i priveden u službene prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje

Preporučujemo

Zagrebačka policija je u srijedu u popodnevnim satima prilikom obavljanja redovne kontrole u prometu i pojačanog postupanja prema navijačima kod naplatnih postaja Lučko zaustavila osobni automobil marke Opel Vivaro.

Svoju sumnju policajci su opravdali jer je u vozilu uočena veća količina vreća ispunjana s marihuanom sakrivena na zadnjem sjedištu kombija.

Vozač, 23-godišnji državljanin Crne Gore, je uhićen i priveden u službene prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje.

Zapakirana marihuana
Foto: PU zagrebačka

“Policajci Službe kriminaliteta droga Policijske uprave zagrebačke su provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili postojanje osnovane sumnje da je osumnjičeni počinio navedeno tako da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavio veće količine konoplje tipa droga koju je potom sakrio u kombi vozilu marke Opel Vivaro vlasništvo trgovačkog društva iz Dubrovnika, a kojim se koristi”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Obavljenom pretragom kombi vozila pronađeno je 250,2 kilograma marihuane pakirane u 200 plastičnih paketa, a tijekom kriminalističkog istraživanja oduzet je određeni novčani iznos za koji postoji sumnja da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti