Ponedjeljak, 8. kolovoza 2022.

Osnovna škola ‘Đuro Ester’ od jeseni spremna za jednosmjensku nastavu

Ovom investicijom smo jako sretni i ponosni jer još jedanput pokazujemo koliko su nam bitna djeca i koliko nam je bitan razvoj obrazovne infrastrukture u gradu Koprivnici koji je u naponu snage u kakvom nikada nije bio, rekao je gradonačelnik Jakšić

Preporučujemo

Gradonačelnik Mišel Jakšić, njegova zamjenica Ksenija Ostriž i pročelnik Dario Jembrek u pratnji ravnateljice OŠ Đuro Ester Sanje Prelogović obišli su u petak dvije nove učionice koje su nastale nakon rekonstrukcije dvorane.

– Kao što smo i najavili s gradnjom nove osnovne škole na Podolicama, radimo posljednje korake da budemo grad jednosmjenske nastave. Od ove jeseni na jednosmjensku nastavu prelazi i OŠ Đuro Ester te smo s tom namjerom rekonstruirali dio dvorane u dvije učionice i jedan kabinet. S ovom investicijom smo jako sretni i ponosni jer još jedanput pokazujemo koliko su nam bitna djeca i koliko nam je bitan razvoj obrazovne infrastrukture u gradu Koprivnici koji je u naponu snage u kakvom nikada nije bio – rekao je gradonačelnik Jakšić prilikom obilaska učionica.

Radove vrijedne 409.740,00 kuna s PDV-om izvelo je Graditeljstvo Vrabelj koji su uključivali izvedbu građevinsko-obrtničkih radova, kojima je dvorana podijeljena u dvije učionice, uređen je kabinet, postavljen je parket u dvije učionice, postavljene su keramičke pločice u dijelu hodnika i kabineta, obojani su zidovi i stropovi, ugrađena su nova rasvjetna tijela, izvedene instalacije vodovoda i odvodnje za umivaonike.

Ovim zahvatima zadovoljene su sve potrebe za normalno odvijanje nastave.

- Advertisement -

Najnovije objave