Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

Podravinoteka na Picokijadi – sajam i degustacija vrhunskih podravskih vina, domaćih rakija i domaćih proizvoda Podravine

Podravinoteka je zamišljena kao trgovina domaćih proizvoda koja svojim posjetiteljima nudi bogatu enogastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda

Preporučujemo

Đurđevac u vrijeme Picokijade nudi brojne događaje i manifestacije koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja, a i ove je godine organizirana bogata enogastronomska ponuda na jednom mjestu – Podravinoteka.

U velikom šatoru smještenom u dvorištu utvrde Stari grad posjetitelji mogu degustirati i kupiti vrhunske domaće proizvode podravskih OPG-ova. Na jednom mjestu možete pronaći domaće mliječne proizvode, slastice, vrhunski ekološki med i proizvode od meda, voćna vina, Vina s peskov i brojne druge proizvode naših vrijednih poljoprivrednika, ističu u Gradu Đurđevcu.

U sklopu novouređene gradske tržnice uskoro će se otvoriti i trgovina Podravinoteke. U tom će prostoru članovima Podravinoteke i proizvođačima s područja Podravine biti omogućen zajednički nastup na tržištu te će se na taj način dodatno povećati njihova prepoznatljivost na tržištu.

Podravinoteka je zamišljena kao trgovina domaćih proizvoda koja svojim posjetiteljima nudi bogatu enogastronomsku ponudu na jednom mjestu u smislu ponude i degustacije proizvoda koja će za kupce biti otvorena šest dana u tjednu.

”Pozivamo vas da posjetite bogatu ponudu Podravinoteke na Picokijadi te otkrijete i isprobate domaće proizvode zaista vrhunskog okusa. Podravinoteku možete obići svakog dana u vrijeme trajanja Picokijade, od petka do nedjelje, u vremenu od 17 do 22 sata”, poručuju iz gradske uprave.

- Advertisement -

Najnovije objave