Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Otvorena izložba ’50 godina Hotela Kalnik Križevci’

Izložba će se moći razgledati do 6. svibnja 2023. radnim danom od 10 do 13 i od 17 do 19 sati te subotom od 10 do 12 sati

U Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci otvorena je izložba ”50 godina Hotela Kalnik Križevci” autora Damjana Abou Aldana, izvijestila je Služba ureda župana.

Otvorenje izložbe upriličili su ravnateljica Gradskog muzeja Križevci Tea Hatadi, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije Ana Mušlek, pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevaca Sandro Novosel i direktor Hotela Kalnik Nikola Barbarić.

Ravnateljica Tea Hatadi uvodno je pozdravila sve prisutne te se zahvalila i čestitala autoru izložbe Damjanu Abou Aldanu koji je kazao da je ideja za izložbu krenula još 2018. godine tijekom izrade izložbe povodom 50 godina Križevačkog velikog spravišča.

Izložbu je otvorila pročelnica Mušlek koja je istaknula kako je Hotel Kalnik oduvijek bio mjesto okupljanja i druženja te da vjeruje da će projektom rekonstrukcije hotel ponovno dobiti sjaj koji zaslužuje.

Izložba će se moći razgledati do 6. svibnja 2023. radnim danom od 10 do 13 i od 17 do 19 sati te subotom od 10 do 12 sati.

Realizacija izložbe sufinancirana je sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije.

Izložbu je realizirao Gradski muzej Križevci uz podršku Tvrtke Radnik d.d. Križevci i Tiskare Zelina d.d.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti