Utorak, 5. srpnja 2022.

Otvoreno prvenstvo u tenisu okupilo 60 mladih teniskih nada u Đurđevcu

Najjača i najbrojnija kategorija do 10 godina donijela je pregršt dobrih mečeva i neizvjesnost do samog kraja

Preporučujemo

Proteklog je vikenda Teniski klub Đurđevac ugostio najmlađe teniske takmičare na otvorenom prvenstvu Đurđevaca u tenisu koje se održalo u sklopu programa Picokijade.

Mlade teniske nade
Mlade teniske nade // Foto: Grad Đurđevac

“Preko 60 tenisača naše regije se nadmetalo u kategorijama od 8, 9 i 10 godina. Najjača i najbrojnija kategorija do 10 godina donijela je pregršt dobrih mečeva i neizvjesnost do samog kraja”, istaknuli su iz TK-a Đurđevac.

Andrej Sofka iz Daruvara odnio je pobjedu kod dječaka. Sjajne rezultate ostvarili su i domaći tenisači. David Fuček osvojio je treće mjesto na turniru, polufinale zlatne skupine, a Petar Ivančic u zlatnoj grupi u četvrtfinalu.

Rok Fuček i Luka Širec upisali su pobjede na prvom turniru i zauzeli treće mjesto brončane grupe. Dominik Samarija također je zaigrao u brončanoj, a Mijo Markovica osvaja drugo mjesto zelene grupe.

Mlade teniske nade
Mlade teniske nade // Foto: Grad Đurđevac

Kod djevojčica turnir osvaja Lara Marenić iz Virovitice, a domaće igračice Vida Lazar i Lana Divjačko upisale su prve pobjede na svojoj prvoj desetki.

Vida je igrala u finalu brončane grupe, a Lana u polufinalu brončane. Na devetki prvo mjesto ponovno je osvojila Lara Marenić, Vida je zauzela treće mjesto srebrne grupe, a Mijo drugo mjesto brončane.

“Čestitke svima tenisačima na osvojenim rezultatima i zahvala svim pomagačima koji su pomogli u organizaciji ovog velikog turnira”, poručili su iz Teniskog kluba Đurđevac.

Mlade teniske nade
Mlade teniske nade // Foto: Grad Đurđevac
- Advertisement -

Najnovije objave