Utorak, 16. kolovoza 2022.

Ove subote nova akcija prikupljanja donacija za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima s koprivničkog područja

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcije će se održati u subotu, 21. svibnja, u shopping centru Supernova od 9 do 13 sati.

“U Socijalnoj samoposluzi trenutačno najviše nedostaje ulje, brašno, riža i konzervirana hrana pa su takve donacije najpotrebnije. No i svi ostali prehrambeni i higijenski proizvodi svakako će nekom od naših potrebitih sugrađana mnogo značiti i biti velika pomoć. Unaprijed zahvaljujemo svima koji u kolicima naših volontera ostave donacije i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri koprivničkog društva Crvenog križa i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu Volonter penzioner, a koji će kupcima dijeliti letke s popisom potrebnih artikala kako bi lakše doznali koje su potrepštine najpotrebnije za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koji se Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijele potrebitima s koprivničkog područja.

Također, svoje donacije naknadno možete donijeti svoje u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7 radnim danom od 7 do 15 sati, a pomoći možete i volontirajući, javite se na broj telefona 048/642-193.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner je sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave