Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Evo koga vodimo na Magic Leon show u Koprivnici

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice pripale su...

- Oglas -

Magic Leon najpoznatiji je hrvatski mađioničar i iluzionist s više od 15 godina iskustva te preko 2000 odrađenih nastupa za djecu i roditelje diljem Hrvatske i regije. Ozbiljno Zabavan Magic Show koji je pripremio za sve Koprivničance prepun je zabave, smijeha i nevjerojatnih trikova, a kakve ste do sada mogli gledati samo na televiziji.

Na društvenim mrežama prati ga više od 200.000 ljudi. Poznat je po video sadržaju koji snima zajedno sa svojom suprugom poznatom YouTubericom Mr. Mončinom. Najpoznatiji su po svojim skrivenim kamerama i ludim podvalama koje su do sada skupile više od 30.000.000 pregleda na društvenim mrežama. Ovo je jedinstvena prilika da dođete na Magic Leon Show te možda baš vi sudjelujete u programu kao jedan od magičnih pomoćnika.

Dom mladih, Koprivnica
21.05., subota, po
četak u 10 sati
SHOW ZA CIJELU OBITELJ

- Oglas -

ULAZNICE
Sve obiteljske ulaznice (3+1 gratis) su rasprodane. Nova cijena ulaznica u prodaji je 40 kuna. Kupite ih putem Entrio.hr sustava online na linku: https://entr.io/MagicLeonShowKoprivnica ili fizički u Ghetaldus optici u Koprivnici (Florijanski trg 12).

________________

U suradnji s agencijom Dobar Izlazak za čitatelje portala Klikaj.hr osigurali smo dvije ulaznice.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Slučajnim odabirom dvije ulaznice osvojila je:

Tea Tarandek

- Oglas -

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti