Petak, 29. rujna 2023.

Živjeti zdravo: u subotu u Koprivnici aktivnost Hodanjem do zdravlja i prvi Hummus fest

aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane se u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske

- Advertisement -

U subotu, 21. svibnja, održat će se aktivnost Hodanjem do zdravlja, a okupljanje je predviđeno ispred koprivničke gradske uprave u 10 sati.

Staza duga četiri kilometra hodat će se uz stručno vodstvo kineziologa Mihaela Buzine.

Također, u koprivničkom parku će se od 9 do 12 održati aktivnost Volonteri u parku u sklopu koje će Društvo naša djeca Koprivnica i Sana delikatese održati prvi Hummus fest u Hrvatskoj.

- Advertisement -

Spoj civilnog sektora i gospodarstva pružit će zabavno i edukativno subotnje prijepodne za koprivničku djecu, njihove roditelje, ali i sve ostale koji žele kušati najpopularniji namaz.

Djeca i njihovi roditelji moći će kušati hummus, mediteranski namaz koji slovi kao najzdraviji namaz na svijetu, sami priređivati sendviče od zdravih namirnica koje Sana već osam godina predstavlja tržištu, sudjelovati u kvizovima i nagradnim igrama te na zabavni način učiti o prednostima zdrave prehrane i kretanja.

Sana delikatese inovativna je koprivnička tvrtka koja dvije godine nosi titulu Najdonatora u Hrvatskoj.

Osim promocije zdravih prehrambenih navika kod djece, događanje je posvećeno i obilježavanju Svjetskog dana hummusa koji se službeno obilježava 13. svibnja.

Podsjetimo, aktivnosti Hodanjem do zdravlja i Volonteri u parku organizirane se u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi u cijeloj Hrvatskoj, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti