Četvrtak, 18. travnja 2024.

Ovo su najuspješniji sportaši, sportske ekipe i sportski djelatnici Koprivničko-križevačke županije

Svečanosti su, među ostalim, prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Ana Mušlek te ispred Grada Koprivnice predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal

- Oglas -

U organizaciji Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak je u Domu mladih u Koprivnici održano svečano proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Koprivničko-križevačke županije u 2023. godini.

Svečanosti su, među ostalim, prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Ana Mušlek te ispred Grada Koprivnice predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal. Njihov domaćin bio je Stanislav Lovković, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije.

Najuspješnija sportašica u 2023. godini je Lana Nogić iz Hrvačkog kluba Podravka, dok je najuspješniji sportaš Mihael Šestak iz Ronilačkog kluba Šoderica.

- Oglas -

Rukometašice Podravke Vegete najbolja su ženska sportska ekipa u županiji prošle godine, a seniorska ekipa Športskog Streljačkog kluba Podravina Koprivnica najuspješnija je muška ekipa u prošloj godini.

Najuspješnijom perspektivnom sportašicom u 2023. proglašena je Gabriela Vencl iz Boks kluba David iz Koprivnice, dok je Dorian Jakopanec iz Jet ski kluba Racer Koprivnica najuspješniji perspektivni sportaš.

Među perspektivnim ekipama najuspješnija ženska je U-16 ekipa RK Podravke, a najuspješnija muška je kadetska ekipa Streljačkog kluba KRIŽEVCI 1252 iz Križevaca.

Među sportašima s invaliditetom nagradu je ponijela Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina kao najsportašica, a najbolji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić iz iste udruge.

Najuspješnija ženska sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2023. godini je ženska ekipa viseće kuglane osoba sa invaliditetom, a najuspješnija muška sportska ekipa osoba s invaliditetom je Sportski klub viseće kuglane osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Priznanja za izuzetna postignuća u županijskom sportu u 2023. godini dobili su Matija Berend iz Boksačkog kluba Ronin Križevci te Tatjana Štajduhar i Sanja Oreški iz ŠRK Koprivnica.

Nagradu za izuzetno postignuće dobio je i NK Radnik Križevci.

Najuspješnijim trenerom u 2023. proglašen je Dragutin Sačarić, a zaslužnim sportskim djelatnikom Darko Jambreković.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti