Srijeda, 21. veljače 2024.

Pakasin predsjednik, a Kolman i Sitek potpredsjednici koprivničko-križevačkog HNS-a

Uvjeren sam da će ova kombinacija mladosti i iskustva, koja je zajednički nazivnik novog vodstva, dati sjajne rezultate – spremni idemo ususret novim izazovima, istaknuo je predsjednik Goran Pakasin

- Oglas -

Županijska organizacija HNS-a Koprivničko-križevačke županije održala je u utorak redovitu izbornu skupštinu na kojoj su delegati svoje povjerenje za novi mandat dali novom-starom predsjedniku Goranu Pakasinu.

Potpredsjednici koprivničko-križevačkog HNS-a će u novom mandatnom razdoblju biti Danimir Kolman te Mladen Sitek, načelnici općina Rasinje i Podravskih Sesveta, dok će poslove tajnika obavljati Miroslav Đurašin.

“Turbulentna vremena su iza nas i mi smo ih uspjeli preživjeti. Gradimo stranku na temeljima modernog liberalizma i svatko tko nam u tom poslu želi pomoći dobrodošao je – u stranku ulaze nova lica, s novim idejama i uvjeren sam da su pred nama dobri dani”, kazao je Goran Pakasin, zahvalivši potom svima na dosadašnjem trudu i angažmanu.

- Oglas -
Goran Pakasin
Goran Pakasin // Foto: HNS

Svojim aktivnostima posebno se isticala ženska inicijativa HNS-a Koprivničko križevačke županije, čija je predsjednica Andreja Horvat Friščić podnijela iscrpno izvješće o radu, dok je interesni odbor mladih na županijskoj razini potrebno revitalizirati i to će u predstojećem periodu biti jedan od zadataka novog vodstva. Pakasin je naglasio kako će u jednom dijelu manje aktivnih podružnica biti postavljeni povjerenici, čija će osnovna zadaća biti oformljavanje i jačanje podružnica, što će u konačnici značiti i snažniji koprivničko-križevački HNS, priopćili su iz stranke.

“Uvjeren sam da će ova kombinacija mladosti i iskustva, koja je zajednički nazivnik novog vodstva, dati sjajne rezultate – spremni idemo ususret novim izazovima”, tim je riječima svoje predsjedničko izlaganje zaključio Goran Pakasin.

Svoju podršku stranačkim kolegama uputio je i Stjepan Čuraj, predsjednik HNS-a te HNS-ovci iz sjeverozapadnog regionalnog saveza HNS-a – Nenad Hranilović, Marijan Škvarić i Robert Šplajt.

“Čestitam novom-starom predsjedniku i svima izabranima. Veseli me što smo zajedničkim trudom i radom tu na sjeveru, u Koprivničko-križevačkoj županiji, uspjeli očuvati zdravu jezgru stranke, što je potvrđeno i na prošlogodišnjim lokalnim izborima”, istaknuo je u svom obraćanju Čuraj, dodavši kako s jeseni kreće mini kampanja u kojoj će HNS građanima predstaviti, a potom i otvoriti raspravu o nekoliko važnih tema.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti