Petak, 27. svibnja 2022.

‘Pali’ mladi dileri droge: u kući im pronašli kokain i marihuanu, novac i streljivo

Policajci su pretragom kuće u Sesvetama pronašli ukupno 12,4 grama kokaina i 0,6 grama marihuane, digitalnu vagu, predmete za pakiranje droge, novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge te 14 komada pištoljskog streljiva kalibra 9 mm

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 25-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Naime, terete se da su na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljali veće količine kokaina i marihuane koje su potom skrivali, vagali i prepakiravali u kući u Sesvetama.

Isto se tako sumnja da je 18. siječnja u večernjim satima u Sesvetama 25-godišnjakinja trećoj osobi za točno neutvrđeni novčani iznos prodala 1,35 grama kokaina, dok se sumnja i da je 27-godišnjak 20. siječnja u poslijepodnevnim satima također još jednoj osobi prodao 0,45 grama kokaina za točno neutvrđen novčani iznos.

Policajci su pretragom kuće u Sesvetama pronašli ukupno 12,4 grama kokaina i 0,6 grama marihuane, digitalnu vagu, predmete za pakiranje droge, novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge te 14 komada pištoljskog streljiva kalibra 9 mm.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su podnijeli kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu i 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Ujedno će policajci redovnim putem podnijeti nadležnom Prekršajnom sudu optužni prijedlog protiv 27-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

- Advertisement -

Najnovije objave