Srijeda, 21. veljače 2024.

Paljenjem svijeća učenici i učitelji OŠ Đurđevac obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Učenici i učitelji matične škole ove će godine svijeće zapaliti u parku ispred školske zgrade na području 'fontane' odnosno cvijetnjaka

- Oglas -

U utorak, 17. studenog, paljenjem svijeća i učenjem o povijesnim događajima vezanim za državni blagdan 18. studenog, učenici i učitelji Osnovne škole Đurđevac obilježit će Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Učenici i učiteljice područnih škola u Budrovcu, Čepelovcu, Mičetincu i Sirovoj Kataleni svijeće će zapaliti ispred školskih zgrada, kao i učenici i učiteljice odjela za učenike s teškoćama.

Učenici i učitelji matične škole ove će godine svijeće zapaliti u parku ispred školske zgrade na području ‘fontane’ odnosno cvijetnjaka.

- Oglas -

Razredna nastava od 10.20 do 11.30 sati, svaki razredni odjel po dobivenom rasporedu, a predmetna nastava od 16.40 do 17.30 sati po dobivenom rasporedu.

Pozivaju se roditelji, bake i djedovi te građani Đurđevca da se pridruže učenicima i učiteljima i u navedeno vrijeme donesu svoj lampaš ili svijeću te tako odaju počast i zahvalu za sve žrtve koje su podnesene za slobodu Hrvatske.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti