Subota, 18. svibnja 2024.

Petar, Tin i Viktor iz Ronilačkog kluba Šoderica briljirali na natjecanju u Slovačkoj

Riječ je o specifičnom natjecanju jer se plivači natječu u tri različite utrke koje se boduju te se ukupni plasman određuje zbrajanjem osvojenih bodova

- Oglas -

Izvrsne rezultate postigli su Petar Koluder, Tin Treščec i Viktor Lovreković, članovi Ronilačkog kluba Šoderica, na nedavno održanom natjecanju u slovačkom gradu Žilina.

Naime, održan je treći Fins cup, a riječ je o specifičnom natjecanju jer se plivači natječu u tri različite utrke koje se boduju te se ukupni plasman određuje zbrajanjem osvojenih bodova.

Članovi ronilačkog kluba Šoderica
Foto: Ronilački klub Šoderica

U mlađoj juniorskoj konkurenciji Petar je osvojio ukupno peto mjesto u sprint disciplinama – u utrkama 100 metara plivanje perajama, 50 apnea i 50 metara plivanje perajama.

- Oglas -

Tin je u mlađe juniorskoj konkurenciji osvojio je ukupno prvo mjesto, a apsolutno treće mjesto u distance disciplinama. Također, Tin je i u utrkama na 200, 400 i 800 metara osvojio sva prve mjesta.

Viktor je u juniorskoj konkurenciji osvojio je ukupno prvo mjesto, a apsolutno treće mjesto u distance disciplinama. U utrkama na 200, 400 i 800 metara također je osvojio sva prva mjesta.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti