Utorak, 27. rujna 2022.

Pfizerovo cjepivo primilo 900 Križevčana, idućeg tjedna cijepljenja u Svetom Petru Orehovec, Goli i Koprivnici

Cilj je cjepivom ravnomjerno pokriti područje županije, a raspored ovisi o dinamici zaprimanja cjepiva

Preporučujemo

U subotu je nastavljena akcija procjepljivanja stanovništva Koprivničko-križevačke županije pa je tako Pfizerovo cjepivo protiv koronavirusa u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca primilo 900 stanovnika Križevaca.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je u suradnji sa Županijskim Zavodom za javno zdravstvo, djelatnicima županijskog Doma zdravlja, Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, Gradom Križevcima i liječnicima obiteljske medicine poduzeo sve potrebne aktivnosti da organizacija cijepljenja bude provedena na najvišoj mogućoj razini.

Ovu akciju cijepljenja podržali su župan Darko Koren, zamjenik župana i načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, njegov zamjenik i načelnik križevačkog Stožera civilne zaštite Mario Martinčević, predsjednica županijskog Crvenog križa i ravnateljica križevačkog Crvenog križa Đurđica Trbus i ravnateljica Županijskog Zavoda za javno zdravstvo Draženka Vadla.

Akcija cijepljenja se nastavlja u srijedu, 17.ožujka, na punktu u Svetom Petru Orehovcu gdje će se cijepiti mještani iz općina Sveti Petar Orehovec, Kalnik i Gornja Rijeka, a u pripremi su drugi punktovi i to u petak, 19. ožujka, u općini Gola te u subotu, 20. ožujka, u Koprivnici.

Cilj je cjepivom ravnomjerno pokriti područje županije, a raspored ovisi o dinamici zaprimanja cjepiva.

Županijski Stožer poziva građane da se za cijepljenje nastave prijavljivati kod svojih liječnika obiteljske medicine, zahvaljuje svim zdravstvenim djelatnicima na požrtvovnosti i trudu koji ulažu u provođenje cijepljenja, kao i u očuvanje zdravlja te poziva sve stanovnike da i dalje budu odgovorni i pridržavaju se svih epidemioloških mjera.

- Advertisement -

Najnovije objave