Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Pješakinja stradala nakon što je na nju naletio automobil na ‘zebri’

Nakon što se na semaforu upalilo zeleno svjetlo za njegov smjer kretanja, ušao je u raskrižje i skrenuo ulijevo da se pri skretanju nije kretao smanjenom brzinom i propustio pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz

U utorak oko 18.30 sati 47-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Renault Clio, zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Ulicom Malešnica u smjeru sjevera Zagreba.

Dolaskom do raskrižja sa Samoborskom cestom, zaustavio se kao prvo vozilo zbog crvenog svjetla na semaforu. Nakon što se na semaforu upalilo zeleno svjetlo za njegov smjer kretanja, ušao je u raskrižje i skrenuo ulijevo u smjeru sjeverozapada prema Samoborskoj cesti, a da se pri skretanju na bočnu cestu, na čijem se ulazu nalazi pješački prijelaz, nije kretao smanjenom brzinom i propustio pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz.

Tada je naletio na 63-godišnju pješakinju koja je prelazila Samoborsku cestu u smjeru juga, a kretala se po obilježenom pješačkom prijelazu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 63-godišnja pješakinja, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti