Petak, 2. lipnja 2023.

Pjesma našeg Erica Vidovića zasjela na prvo mjesto HRT-ova TOP 20 najboljih u Hrvatskoj

Eric Vidović, 20-godišnji vokalist, kantautor, instrumentalist i producent, predstavio je autorsku blagdansku pjesmu Najljepši dar (Božićna)

Eric je zahvaljujući glasovima slušatelja ostvario najveći skok na ljestvici HRT-ova TOP 20 i skočio s dvadesetoga na prvo mjesto.

Eric Vidović iz Rasinje, 20-godišnji vokalist, kantautor, instrumentalist i producent, predstavio je autorsku blagdansku pjesmu Najljepši dar (Božićna), koju uz njega supotpisuju Laura Mjeda, Tomislav Horvatinović i Dalibor Grubačević.

Božićni singl svestranog glazbenika ujedno je i najava suradnje s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru i na digitalnim glazbenim servisima: https://ERICmusic.lnk.to/NajljepsiDar

Eric je imao veliku ulogu u kreiranju pjesme; zajedno s vokalnom izvedbom, odsvirao je većinu instrumenata, a bio je odgovoran i za produkciju i glazbu. Uz njega, tekst supotpisuju Laura Mjeda i Tomislav Horvatinović, zadužen i za dio aranžmana.

Instrumentalnom djelu doprinio je i Dalibor Grubačević, zaslužan za puhačku dionicu koju su iznijeli Sara Oškera (saksofon), Dino Jakšić (trombon) i Tomislav Bedenik (truba), dok je bubnjeve odsvirao Benjamin Fabić.

Također, u TOP 20 ušla je i Ivana Kindl s pjesmom Božić je i njima koju možete čuti ovdje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti