Subota, 15. lipnja 2024.

Počeli radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I.

Namjena predmetnog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu ulice

- Oglas -

Gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo Tomislav Golubić, obišli su danas 540.000 kuna s PDV-om vrijedne radove na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Močilski odvojak I. u Koprivnici.

Ukupna dužina obuhvata zahvata iznosi 250 metara, a odnosi se na izvedbu uljevne građevine kod raskrižja Ulice Močilski odvojak I. i odvojka prema Marijanskoj ulici, izgradnju zacijevljene oborinske kanalizacije kroz Ulicu Močilski odvojak I. prema Ulici Močile, odnosno do propusta ispod Varaždinske ceste.

Namjena predmetnog zahvata je usmjeravanje oborinskih voda te sprečavanje poplavljivanja parcela i dvorišta kao i zaštita same nerazvrstane ceste u tom dijelu Ulice Močilski odvojak I.

- Oglas -

Izvođač radova na izgradnji oborinske kanalizacije je Koming Koprivnica. Predviđeno vrijeme trajanja radova je 50 kalendarskih dana, što je ovisno o vremenskim uvjetima i trenutnoj situaciji s koronavirusom.

– U troškove izgradnje oborinske kanalizacije kojih je investitor Grad Koprivnica uračunati su i troškovi stručnog nadzora građenja i koordinatora zaštite na radu za vrijeme izvođenja radova – priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

Tijekom izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa prema kojoj je dio Ulice Močilski odvojak I., od Ulice Močile do odvojka prema Marijanskoj ulici zatvoren za promet, a omogućen je pristup stanara toga dijela ulice njihovim stambenim objektima.

Za vrijeme radova preporučuje se koristiti obilazne pravce, poput Marijanske ulice u Koprivnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti