Četvrtak, 2. veljače 2023.

Počinju nove besplatne radionice na Future Hubu

Sve radionice su besplatne, počinju u rujnu i održavat će se kontinuirano kroz jesen i zimu, a polaznici će dobiti certifikate o završenim programima

Preporučujemo

Otvorene su prijave za nove edukativne programe koje u sklopu projekta Future Hub Križevci provode udruge P.O.I.N.T. i Perzeidi, a namijenjene su učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i građanstvu.

Teorijski fizičar i kozmolog Petar Pavlović subotom će voditi novu seriju predavanja pod nazivom Fizika Svemira na kojima će se baviti Newtonovom teorijom gravitacije, Einsteinovom općom teorijom relativnosti, otvorit će pitanja gravitacijskog kolapsa i crnih rupa, širenje Svemira, njegovu prošlost i budućnost, kao i do sada neriješene probleme tamne materije i tamne energije.

Drugi teorijski fizičar iz tima Future Huba Andrej Dundović pripremio je brojne zanimljive pokuse koje će pratiti osnovnoškolci iz sedmih i osmih razreda, polaznici ciklusa Osnove elektrotehnike kroz praksu i eksperimente, dok će srednjoškolce i odraslu populaciju voditi kroz Programiranje računalnih igara uz Python.

Sve radionice su besplatne, počinju u rujnu i održavat će se kontinuirano kroz jesen i zimu, a polaznici će dobiti certifikate o završenim programima. Broj polaznika je ograničen, a prijaviti se mogu putem stranice projekta https://futurehub.krizevci.eu/signup

Osim novih radionica, promatranja nebeskih fenomena i znanstveno-popularnih predavanja, u rujnu je na rasporedu jednokratni obrazovni program o inteligenciji međuljudskih odnosa na koji se mogu prijaviti svi koje zanimaju komunikacija i pregovaračke metode.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti