Nedjelja, 2. listopada 2022.

Podno đurđevačke utvrde Stari grad održan susret udomiteljskih udruga

Udruga Osmijeh ugostila je udomitelje i djecu udruge udomitelja djece Međimurja i prezentirala im turističke atrakcije Đurđevca

Preporučujemo

U etno selu podno đurđevačke utvrde Stari grad održao se susret udomiteljskih udruga.

Susret je održan u sklopu projekta Ruka podrške i prijateljstva financiranog od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike uz sufinanciranje grada Đurđevca.

Udruga udomitelja za djecu Osmijeh ugostila je udomitelje i djecu udruge udomitelja djece Međimurja i prezentirala im turističke atrakcije Đurđevca, mini zoo Hrvatska Sahara, utvrdu Stari grad i đurđevački muzej, geografsko-botanički rezervat Đurđevački pijesci te Park šumu Borik i novoizgrađeni Hostel škole u prirodi.

“U ime članova udruge ovim putem zahvaljujem se gostima na dolasku, kao i ostalim volonterima, turističkom vodiču i Gradu Đurđevcu na pruženoj podršci i pomoći”, istaknula je predsjednica udruge udomitelja za djecu osmijeh, Dubravka Čordašev.

Cilj susreta bio je povezati članove udruga i međusobno razmijeniti iskustvo, a članove udruge Osmijeh i njihove goste posjetili su i gradonačelnik Hrvoje Janči te predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković.

Susret udomiteljskih udruga u Đurđevcu

- Advertisement -

Najnovije objave