Srijeda, 1. prosinca 2021.

Podravina i Prigorje: 302 nova slučaja zaraze, jedna osoba preminula

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest je potvrđena kod 14.342 osobe

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su na području županije potvrđena 302 nova slučaja bolesti COVID-19.

Trenutno je aktivno 1411 slučaja, oporavilo se 76 osoba, a na bolničkom se liječenju nalaze 72 pacijenta, od kojih je 16 na respiratoru.

U koprivničkoj Općoj bolnici preminula je jedna osoba (1944. godište) s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge pridružene bolesti te nije bila cijepljena protiv koronavirusa.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 428 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem sa sumnjom na koronavirus.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije bolest je potvrđena kod 14.342 osobe.

U utorak je u Đurđevcu provedena akcija cijepljenja protiv koronavirusa kojoj se odazvalo 624 građana, koji su primili prvu, drugu i treću dozu cjepiva.

Podsjetimo, danas je u dvorani koprivničke Srednje škole od 14 do 18 sati organiziran punkt za cijepljenje na kojem su građanima dostupna sva cjepiva (Comirnaty (Pfizer), Moderna, Janssen (Johnson)).

Za dolazak na cijepljenje nije potrebna prethodna najava, potrebno je obavezno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu, a kod dolaska na drugu i treću dozu potrebno je donijeti i potvrdu o primitku prethodnih doza cjepiva, priopćio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Najnovije objave