Subota, 2. prosinca 2023.

Podravka donirala još jedno vatrogasno vozilo, dobit će ga DVD Ladislav

Podravka je prepoznala napore Vatrogasne zajednice općine Sokolovac koja djeluje na području prostorno najveće općine u Koprivničko-križevačkoj županiji

- Advertisement -

Nakon što je donirala cisternu za vatrogasne potrebe Vatrogasnoj zajednici Koprivnice, Podravka nastavlja dobru suradnju s lokalnim vatrogasnim društvima pomažući njihov rad.

Ovog puta Podravka je prepoznala napore Vatrogasne zajednice općine Sokolovac koja djeluje na području prostorno najveće općine u Koprivničko-križevačkoj županiji.

– Kako VZO Sokolovac okuplja sedam dobrovoljnih vatrogasnih društava, a samo neka od njih posjeduju vatrogasno kombi vozilo, Podravka je odlučila jedno svoje donirati VZO-u koji će tu donaciju proslijediti na DVD Ladislav – istaknuli su iz Podravke.

- Advertisement -

“Dobrovoljno vatrogastvo, koje u RH ima stoljetnu tradiciju, je bitna sastavnica hrvatske protupožarne zaštite. Nama je drago da možemo pomoći dobrovoljnim vatrogasnim društvima s našeg područja i tako pokazati našu odgovornost prema zajednici”, rekao je prilikom primopredaje direktor sektora Korporativna i informacijska sigurnost Marinko Beljo.

Vatrogasno kombi vozilo preuzeo je predsjednik VZO Sokolovac Zlatko Blažic sa svojim kolegama.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti