Nedjelja, 25. rujna 2022.

Podravka u srijedu gostuje u Sesvetama, u subotu dolazi Lokomotiva

Mi ćemo kao i u svakoj utakmici tražiti čvrstu agresivnu obranu, brzu tranziciju i maksimalan pristup svih 60 minuta, rekao je pomoćni trener Antonio Pranjić

Preporučujemo

Podravka Vegeta će u srijedu, 29. rujna s početkom u 18 sati odigrati prvenstvenu utakmicu na gostovanju u Sesvetama.

– Slijedi nam utakmica protiv jedne mlade ekipe koja igra sve bolje. Naše igračice spremne i zdrave dočekuju ovaj susret, a mi ćemo kao i u svakoj utakmici tražiti čvrstu agresivnu obranu, brzu tranziciju i maksimalan pristup svih 60 minuta – rekao je pomoćni trener Antonio Pranjić.

Susret je za klupsku stranicu najavila i Elena Popović.

– Pred nama je još jedna utakmica prve hrvatske lige. Naporno treniramo, atmosfera u ekipi je dobra i pozitivna. Za vikend smo odigrale tešku, ali dobru europsku utakmicu i zasigurno se osjeća umor. Kod nekih je cura prisutan više kod nekih manje no to samo znači da sve moramo biti još više koncentrirane da ne bi bilo ozljeda i da se odigra kvalitetna utakmica. Trenutan je fokus na utakmici sa Sesvetama, veselimo se i očekujemo maksimalan angažman – rekla je Elena.

U subotu će Podravka Vegeta u Koprivnici odigrati derbi s Lokomotivom, početak je u 18 sati, potom slijedi reprezentativna stanka.

- Advertisement -

Najnovije objave