Subota, 4. prosinca 2021.

Podravka Vegeta: Bjelovar kao zagrijavanje za Esbjerg, i dalje bez novog trenera

Nakon visokog i neugodnog poraza u Brestu, koji je podsjetio na nemoćna Podravkina izdanja u Ligi prvakinja prošle godine, koprivničke rukometašice ovog tjedna odigrat će dvije utakmice

Preporučujemo

Pitanje novog trenera i dalje je na dnevnom redu, ali pomaka nema. Podravka Vegeta smijenila je Nevena Hrupeca, njegovog nasljednika nije pronašla, pa ekipu do daljnjeg vodi pomoćni trener Antonio Pranjić.

Njemu je privremeno povjerena ta teška i nezahvalna zadaća, jer ipak je riječ o treneru početniku bez dovoljno iskustva, iako je vodio ekipu u završnici prošle sezone.

Nakon visokog i neugodnog poraza u Brestu, koji je podsjetio na nemoćna Podravkina izdanja u Ligi prvakinja prošle godine, koprivničke rukometašice ovog tjedna odigrat će dvije utakmice.

Prvo će u srijedu u zaostaloj prvenstvenoj utakmici dočekati Bjelovar. Početak je u 18 sati u ŠSD ‘Josip Samaržija – Bepo’, a na tribine se može samo s covid potvrdom.

Isto epidemiološko pravilo vrijedit će i u subotu, kad Podravka u 5. kolu Lige prvakinja dočekuje danski Esbjerg (18.00).

– Čeka nas utakmica 6. kola protiv Bjelovara. Treniramo i pripremamo se paralelno i za Ligu prvakinja koja nas čeka za vikend na domaćem terenu. Atmosfera u ekipi je dobra. Moramo biti fokusirani i biti ekipa na terenu svih 60 minuta – izjavila je desna vanjska igralica Lea Franušić za klupsku stranicu.

Najnovije objave