Subota, 3. prosinca 2022.

Podravka Vegeta i Lokomotiva u četvrtak se sastaju u polufinalu Kupa Hrvatske

Bit će to finale prije finala, a igra se na završnom turniru u Poreču u sklopu Festivala rukometa HRS-a. U drugom polufinalu od 17 sati sastaju se Bjelovar i Zrinski iz Čakovca

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete u četvrtak s početkom u 19 sati igraju utakmicu polufinala Kupa Hrvatske.

Bit će to finale prije finala, derbi sa zagrebačkom Lokomotivom, a igra se na završnom turniru u Poreču u sklopu Festivala rukometa HRS-a.

U drugom polufinalu od 17 sati sastaju se Bjelovar i Zrinski iz Čakovca.

– To je već godinama pravi derbi. Mislim da neću pogriješiti ako kažem da je Kup dosad uvijek osvojila ekipa koja je pobijedila u međusobnoj utakmici Podravke i Lokomotive. Bez sumnje je ta utakmica derbi, bilo da je to u prvenstvu ili u Kupu. Šanse su kao i u svakom derbiju 50/50, a o tome će ovisiti sve, od raspoloženja vratarki, obrane pa do toga tko će manje promašiti ili imati manje tehničkih pogrešaka. Sve je otvoreno i mi idemo sa svojom željom da pobijedimo no ne sumnjam da je tako i na protivničkoj strani. Ja se nadam da ćemo mi biti ti koji ćemo slaviti – rekao je trener Goran Mrđen za službenu stranicu kluba.

Selena Milošević i Antonia Tucaković
Selena Milošević i Antonia Tucaković // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Derbi s najvećim rivalom najavila je i dokapetanica Selena Milošević.

– Očekuje nas vrlo teška utakmica, rekla bih čak finale prije finala. Vrlo dobro poznajemo jedni druge, ali mislim da će nijanse odučivati u toj utakmici. Mi smo u svakom slučaju spremne, dat ćemo sve od sebe i idemo na pobjedu – rekla je Selena.

Prijenos susreta polufinala Kupa Hrvatske za rukometašice moći ćete pratiti na YouTube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza, dok će subotnje finale od 18 sati prenositi HTV 2.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti