Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Podravka Vegeta u TOP 10 najboljih rukometnih klubova Europe za razvoj talenta

RK Podravka Vegeta poznata je po svojoj školi rukometa i najtalentiranije djevojke iz cijele Hrvatske prije ili kasnije dođu u Koprivnicu i nose dres kluba

Preporučujemo

Posljednjih sezona koprivničke rukometašice postižu sjajne uspjehe kako u Ligi prvakinja, tako i u EHF kupu.

Primijećeno je to i na razini Europe jer je službena stranica Europskog rukometnog saveza RK Podravku Vegetu uvrstila na listu TOP 10 najboljih klubova Europe za razvoj talenta, i to na sedmo mjesto.

Na popisu najboljih nalaze se i muški i ženski klubovi, a ovo je sjajno priznanje za koprivnički klub koji svake godine daje velik broj igračica u sve reprezentativne selekcije.

RK Podravka Vegeta poznata je po svojoj školi rukometa i najtalentiranije djevojke iz cijele Hrvatske prije ili kasnije dođu u Koprivnicu i nose dres kluba.

Kao i u svim sportovima, talent je jako cijenjen i često ključan čimbenik uspjeha. Već dugi niz godina seniorska ekipa Podravke Vegete neprikosnoveni je prvak države, a isti je slučaj i s mlađim uzrastima. Malo tko postiže rezultate kakve postižu mlađe dobne kategorije koprivničkog kluba.

Na stranicama EHF-a ostavljena je mogućnost i čitateljima da glasaju i daju svoje mišljenje koji je klub po njima najbolji rasadnik talenta, a iz koprivničkog kluba pozivaju vas da svoj glas date Podravki Vegeti.

Glasati možete na linku ispod, dođite na dno stranice i kliknite na prozor u kojem piše ‘Podravka’.

https://www.eurohandball.com/en/news/en/the-10-hot-spots-for-talents-to-grow/?fbclid=IwAR3N44xo8IrWzj-fFK2Si0yEf_ImJ6WFj8W672H0aC1uD2mP6pCbGqztWlY

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti