Četvrtak, 29. rujna 2022.

Podravkašice u srijedu u Varaždinu, u nedjelju u Bukureštu

Težina ozljede Korine Karlovčan još nije poznata, dok su od ranije izvan stroja Ana Buljan, Selena Milošević, Larissa Kalaus, Dijana Ilina, Nikolina Zadravec i Elena Popović

Preporučujemo

Podravka Vegeta i ovog tjedna na rasporedu ima dvije utakmice. Prva je u srijedu u Varaždinu, druga u nedjelju u Bukureštu.

U srijedu će se sastati s Kokom u 13. kolu Prve HRL, a početak je u Areni Varaždin u 18.30 sati.

– Nastavljamo hrvatsku ligu, imamo pakleni raspored. Čeka nas osam utakmica u mjesec dana. Prva po redu je Koka u Varaždinu, ekipa koju treba respektirati i biti tamo na maksimalnom nivou. Uz sve naše povrede, moramo biti maksimalni ako hoćemo i dalje nastaviti pobjeđivati i uzimati bodove – rekao je trener Goran Mrđen za službenu stranicu kluba.

Težina ozljede Korine Karlovčan još nije poznata, dok su od ranije izvan stroja Ana Buljan, Selena Milošević, Larissa Kalaus, Dijana Ilina, Nikolina Zadravec i Elena Popović.

– U srijedu nas očekuje još jedna utakmica. Sve je više i više utakmica, a nas sve manje i manje, ali nažalost tako je kako je. Skupit ćemo se dati sve od sebe da odigramo jednu pravu utakmicu, da odigramo kvalitetan rukomet i upišemo nova dva boda. Varaždinke su dobra ekipa, zahtjevne, ne treba im popustiti ni u jednom trenutku. Nadam se da ćemo ispoštovati sve dogovore s trenerom i da ćemo na kraju slaviti – rekla je Dijana Mugoša.

Podravkašice na put prema Rumunjskoj odlaze već u petak, u nedjelju od 16 sati igraju s jakim Bukureštom u 12. kolu Lige prvakinja.

- Advertisement -

Najnovije objave