Četvrtak, 29. veljače 2024.

Podravkine kadetkinje bolje od Darde i Đakova

U drugoj utakmici s dosta slabijim protivnikom Đakovom, igračice Podravke su odigrale dosta opuštenije što se vidjelo i u samoj igri, u kojoj je bilo prekrasnih poteza od proigravanja do cepelina

- Oglas -

Kadetkinje Rukometnog kluba Podravka u nedjelju su nastupile u Virovitici, gdje su odigrale dvije utakmice Prve HRL U-16 s Dardom i Đakovom. O utakmici je koprivnički klub izvijestio na službenoj stranici.

”Utakmica s Dardom je bila puna energije i naboja kao i uvijek kada igraju ove dvije ekipe. Od početnog vodstva Darde u 3 minuti 3:2, Podravkašice okreću utakmicu i u 12, minuti vode 9:5. Umjesto da nastave u istom ritmu Koprivničanke rade nekoliko nerezonskih grešaka u napadu i dozvoljavaju igračicama Darde da se u tri minute približe na minimalnih 10:9. U preostalih 10 minuta do kraja poluvremena nastavlja se isti scenarij, Podravka se odvaja, a Darda stiže te se na odmor odlazi minimalnom prednošću Podravke 16:15.

U prvih pet minuta drugog dijela Darda bolje reagira i vodi 20:18. Koprivničanke na tu prednost pozitivno reagiraju i u 21. minuti vraćaju prednost na svoju stranu 21:20, koju postepeno održavaju i grade do kraja utakmice i pobjeđuju 28:23.

- Oglas -

U drugoj utakmici s dosta slabijim protivnikom Đakovom, igračice Podravke su odigrale dosta opuštenije što se vidjelo i u samoj igri, u kojoj je bilo prekrasnih poteza od proigravanja do cepelina. U takvoj utakmici je postignuto puno golova za visoku pobjedu 43:24”, stoji u izvještaju trenera Nenada Smiljanca.

PODRAVKA 3: Ena Cvelber 6, Jana Miklić 8, Petra Djurdja 2, Lara Zvonar 3, Lea Smiljanec 17 (12 + 5/5), Iva Stručić 1, Ante Marijanović, Magdalena Rumek 7 (2 + 1/1), Tara Đelekovčan 10 (1/0), Dorotea Sinjeri, Lana Hrnčić 3, Lucija Horvat, Ana Javorić 6 i Nika Galinec.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti