Utorak, 5. srpnja 2022.

Podravkini darivatelji krvi na izletu u Novom Vinodolskom

Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke okuplja najveći broj darivatelja krvi od svih društava na području Koprivnice

Preporučujemo

Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke okuplja najveći broj darivatelja krvi od svih društava na području Koprivnice te time uvelike doprinosi i radu Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

U znak zahvale, Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica i Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Podravke, kojem je na čelu Ines Kukec, organizirali su za članove dvodnevni izlet u Novi Vinodolski 18. i 19. lipnja 2022.

Darivatelji iz Podravke, Belupa i Danice, njih 50 koji su se prijavili za izlet, bili su smješteni u odmaralištu zagrebačkog Crvenog križa, a poslužilo ih je lijepo vrijeme pa su imali prilike okupati se i uživati u suncu.

”Večer su proveli u društvenim igrama i druženju u idiličnom morskom okruženju, a izletom su svi bili zadovoljni što potvrđuju njihove riječi da jedva čekaju novo druženje i akcije DDK u Podravci i u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica, kada će još jednom moći iskazati svoju humanost”, ističu u Crvenom križu Koprivnica.

- Advertisement -

Najnovije objave