Petak, 19. kolovoza 2022.

Podravsko-prigorski vatrogasci vratili se s izvanredne dislokacije u Šibensko-kninskoj županiji

Na dislokaciju je bilo upućena ukupno 11 vozila i 27 vatrogasaca s tri požarna područja - koprivničkog, križevačkog i đurđevačkog

Preporučujemo

Vatrogasci iz Koprivničko-križevačke županije vratili su se u subotu, 16. srpnja nakon što su pomogli u gašenju velikog požara koji je početkom tjedna buknuo u vodičkom zaleđu.

Na dislokaciju je bilo upućena ukupno 11 vozila i 27 vatrogasaca s tri požarna područja – koprivničkog, križevačkog i đurđevačkog, a sve pod vodstvom zapovjednika županijske Vatrogasne zajednice Zvonimira Habijana.

Riječ je o pripadnicima JVP-a Koprivnica, JVP-a Đurđevac, VZG-a Križevci, DVD-a Sigetec, DVD-a Rasinja, DVD-a Torčec, DVD-a Križevci, DVD-a Virje, DVD-a Medvedička i DVD-a Prugovac.

U Križevcima ih je dočekao gradonačelnik Mario Rajn koji im je čestitao na požrtvovnosti i hrabrosti, a dočeku su prisustvovali i županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan te iz Koprivničko-križevačke županije referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc, izvijestila je Služba ureda župana prenoseći Prigorski.hr.

- Advertisement -

Najnovije objave