Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Pojavila se informacija da Bratstvu ‘visi’ Četvrta liga, Zrinski vjeruje da će sve biti u redu

Kunovčani su u prošloj sezoni bili prvaci Prve koprivničko-križevačke županijske lige te je vodstvo kluba donijelo odluku o sudjelovanju u višoj ligi

Preporučujemo

Sastav Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ i dalje nije poznat. Iako postoje neke naznake, službeni podatak još ne postoji.

U nogometnim krugovima tijekom srijede se pojavila informacija da Nogometnom klubu Bratstvo iz Kunovca ‘visi’ igranje u višem rangu.

Kunovčani su u prošloj sezoni bili prvaci Prve koprivničko-križevačke županijske lige te je vodstvo kluba donijelo odluku o sudjelovanju u višoj ligi.

Za to je potrebno zadovoljiti i neke uvjete, pa će se na kunovečkom ‘Old Traffordu’ uložiti oko pola milijuna kuna za poboljšanje infrastrukture.

Međutim, najveći problem u ovom trenutku za Bratstvo predstavljaju mlađe kategorije.

Iako su zajedno s ostalim klubovima iz Općine Koprivnički Ivanec osnovali općinsku Školu nogometa, Kunovčani neće koristiti tu djecu, ali tvrde da će na vrijeme imati dovoljan broj mlađih kategorija.

– Do četvrtka u 15 sati imamo rok za rješavanje pitanja mlađih momčadi potrebnih za sudjelovanje u Četvrtoj ligi, tako su nam javili iz Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije koji će voditi natjecanje. Vjerujem da ćemo udovoljiti svim uvjetima i da neće biti prepreke našem odlasku u viši rang – rekao nam je Dejan Zrinski, trener Bratstva.

Službeno: Đurđevčani ispadaju u Prvu županijsku, ništa od proširenja Četvrte lige

Četvrta liga neće se proširivati, tako je odlučio HNS, ali tek treba vidjeti koji će sve klubovi u njoj igrati. NK Graničar iz Đurđevca ulaže velike napore van zelenog terena kako bi zadržao status četvrtoligaša, no u Kunovcu vjeruju da će imati dovoljno čvrste argumente za napredovanje u viši rang.

Rasplet očekujemo u popodnevnim satima četvrtka…

- Advertisement -

Najnovije objave