Petak, 2. lipnja 2023.

POKAZALA ANKETA Roditelji žele da im djeca stoje u blagavaonici u područnoj školi na koprivničkoj Vinici

Anketa je pokazala da 52 roditelja žele da djeca stoje, a sedam roditelja želi da djeca sjede

Ravnateljica Osnovne škole Đuro Ester iz Koprivnice Sanja Prelogović održala je roditeljski sastanak sa svim roditeljima čija djeca idu u područnu školu na Vinici.

Anketa je pokazala da 52 roditelja žele da djeca stoje, a sedam roditelja želi da djeca sjede.

Ravnateljica je upoznala roditelje s radovima koji su napravljeni na zgradi škole. Roditelji su obišli školu i vidjeli novouređene sanitarne čvorove za djecu, zbornicu, blagovaonicu, kuhinju, sanitarni čvor za učitelje i tehničko osoblje, prostor skladišta za suhu hranu, prostor sanitarija, kao i prostor za dostavu hrane te predivno novouređeno dvorište škole koje djeca dijele s vrtićem.

“U vidu sigurnosti djece obnovljena je električna struja i financiran dokup struje te srušeni i sanirani dimnjaci. Obnovljeno je i krovište škole. Roditelji su prvi puta vidjeli u učionicama obnovljen parket i zidove, novi namještaj klupa i stolica u učionicama, ploče, projektore, laptope za učenje informatike od prvog razreda. Roditelji su izrazili zahvalnost vodstvu područne škole, matične škole i osnivaču”, otkrila nam je ravnateljica Sanja Prelogović.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti