Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Pokažite veliko srce i darujte prehrambene namirnice za koprivničku Socijalnu samoposlugu

Akcija će se održati u ponedjeljak, 7. prosinca, u robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog 15, od 9 do 13 sati

Preporučujemo

Koprivnički Crveni križ organizira akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu.

Akcija će se održati u ponedjeljak, 7. prosinca, u robnom centru KTC u Ulici Ivana Česmičkog 15, od 9 do 13 sati.

Prikupljanje prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština provodit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka u cilju sprječavanja širenja koronavirusa.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu Volonter penzioner, a koji će kupcima dijeliti letke s popisom najpotrebnijih artikala za Socijalnu samoposlugu i preuzimati donacije

– Pomognite svojim donacijama onima kojima je potrebna ovakva vrsta pomoći. Sve prikupljeno podijelit će se korisnicima u Socijalnoj samoposluzi. Unaprijed zahvaljujemo građanima na donacijama – istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

Također, svoje donacije naknadno možete donijeti svoje u prostore koprivničkog društva Crvenog križa, u Ulici braće Radića 7.

Podsjetimo, projekt Volonter penzioner sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada.

Nositelj projekta je koprivničko društvo Crvenog križa, a partneri su Grad Koprivnica, udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena Kamengrad iz Starigrada.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti