Petak, 3. prosinca 2021.

Pokrenut disciplinski postupak protiv kloštranske Mladosti, pomoćnog suca te delegata

Utakmica je inače završena rezultatom 1:1, no može se očekivati da će na posljetku biti registrirana rezultatom 0:3 za Picoke

Preporučujemo

Zbog propusta na utakmici 13. kola Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ između Mladosti iz Kloštra Podravskog i Graničara iz Đurđevca, disciplinski sudac natjecanja pokrenuo je disciplinski postupak sukladno članku 121. stavak 1. DP HNS-a temeljem prijave Povjerenika za natjecanje.

Kako stoji u službenom glasniku, disciplinski postupak pokrenut je protiv NK Mladosti, njenog službenog predstavnika Petra Golubića, ali i prvog pomoćnog suca Zorana Stojnovića te delegata susreta Kreše Škvorca. Svi oni morat će u roku od tri dana dostaviti pisano očitovanje o okolnostima događaja.

”Za momčad NK Mladost (KP) nastupio je igrač broj 2 koji nije bio upisan u zapisnik o utakmici prije početka utakmice (u igru je ušao u 59. minuti umjesto igrača broj 22). Zapisnik o utakmici su prije početka utakmice potpisala oba predstavnika kluba, a sve to je konstatirano i u Izvještaju o utakmici koji je potpisan od strane suca i delegata. S obzirom na navedeno, postoji sumnja u počinjenje prekršaja iz članka 93. stavak 1. alineja 10. Disciplinskog pravilnika HNS-a od strane kluba i službenog predstavnika kluba (vezano uz članak 76. stavak 1. točka 6. Pravilnika o nogometnim natjecanjima HNS-a), te prekršaja iz članka 107. Disciplinskog pravilnika HNS-a od strane sudaca i delegata”, piše u obrazloženju pokretanja postupka.

Utakmica je inače završena rezultatom 1:1, no može se očekivati da će na posljetku biti registrirana rezultatom 0:3 za Picoke.

Najnovije objave