Utorak, 18. siječnja 2022.

Policajci u presretaču uhvatili pijanog i napušenog mladića koji je kod sebe imao 13 tableta ecstasya

Daljnjim nadzorom isti je podvrgnut preliminarnom testu na prisutnost droge koji je bio pozitivan na THC, zbog čega mu je određen stručni pregled

Preporučujemo

U subotu, 2. listopada u 20.30 sati u Gornjem Knegincu, policijski službenici Mobilnog tima prometne policije PU varaždinske, specijalnim vozilom za utvrđivanje prekršaja tzv. presretačem, zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak.

Nadzorom vozača kod istog je izmjerena koncentracija alkohola od 0.74 g/kg te je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima bilo koje kategorije. Daljnjim nadzorom isti je podvrgnut preliminarnom testu na prisutnost droge koji je bio pozitivan na THC, zbog čega mu je određen stručni pregled – uzimanje uzoraka krvi i urina radi analize, a što je isti odbio.

Također je policijskim službenicima dragovoljno izručio 13 tableta ecstasy. Za počinjene prometne prekršaje izdan mu je prekršajni nalog kojim mu je izrečena ukupna kazna u iznosu od 23 000 kuna i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci. Zbog posjedovanja navedenih tableta, protiv njega će se podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu, kojim mu prijeti izricanje novčane kazne do 20 000 kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave