Utorak, 9. kolovoza 2022.

Policija jutros upala u kuću bivšeg ministra Tolušića

Tolušić je obuhvaćen i istragom o sumnjama u malverzacija s dodjelama poticaja gospodarstvenicima, kojom je također obuhvaćen bivši ministar gospodarstva Darko Horvat. U toj je istrazi suosumnjičen i bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević, koji bi danas trebao biti ispitan u USKOK-u

Preporučujemo

U četvrtak rano ujutro policija je upala u kuću bivšeg potpredsjednika Vlade i ministra Tomislava Tolušića u Virovitici, izvijestio je HRT.

Još se ne zna koji je točan razlog dolaska policije, ali pretpostavlja se da je riječ o istrazi koja je pokrenuta na zahtjev Ureda europskog tužitelja zbog poticaja iz tzv. vinske omotnice koje je Tolušić dobio za gradnju svoje vinarije.

Druga je mogućnost da se radi o istrazi vezanoj uz ugovor za Omega softver iz vremena kada je Tolušić bio ministar regionalnog razvoja i fondova EU-a, piše HRT.

Inače, Tolušić je obuhvaćen i istragom o sumnjama u malverzacija s dodjelama poticaja gospodarstvenicima, kojom je također obuhvaćen bivši ministar gospodarstva Darko Horvat. U toj je istrazi suosumnjičen i bivši potpredsjednik Vlade Boris Milošević, koji bi danas trebao biti ispitan u USKOK-u.

NOVO

Kako doznaje Index, po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) istražuje se Tolušićeva vinarija. Ured je objavio i da su dvije osobe uhićene…

- Advertisement -

Najnovije objave