Petak, 3. veljače 2023.

Popularni Čmela napustio klupu Dubravčana, evo što je poručio na odlasku

Branko Čmelješević, u nogometnim krugovima poznat i po nadimku Čmela, više nije trener Dubravčana iz Donje Dubrave

Preporučujemo

Od kluba iz Donje Dubrave oprostio se emotivnim pismom na općinskim stranicama, koje prenosimo u cijelosti.”Poštovani i cijenjeni moji DOBRAVČANI….
Kada sam dolazio u Dubravu imao sam čast predstaviti se… Sada, dvije godine kasnije, kada odlazim, htio bih Vam se obratiti s par riječi.
Ovih dana zovu me mnogi Dubravčani a i šira javnost i pitaju razlog moga odlaska … Razlog je samo jedan: ŽELJA DA NAŠI IGRAČI UZ NOVOG TRENERA BUDU JOŠ JAČI I ŠTO VIŠE BODOVA DA DONESU.
Ostavku nisam mogao podnijeti nakon pobjede jer ipak naši igrači tada slave svoj uspjeh, a tko sam ja da bi im svojom ostavkom pokvario njihovo slavlje. Odlazim na dan kada se izgubi jer to je za trenere najpoštenije odu u tišini dok nema slavlja.
Ovim putem želim se zahvaliti Vama dragi DOBRAVČANI na svemu što sam u vašem kraju doživio u proteklom vremenu… Otvorili ste mi nove vidike kako se čuva i voli svoj kraj kako se voli i bodri naš klub.. Kažu da se tako dobar način nosi iz obitelji, e pa hvala i Vama najstarijima. Što ste tako lijepo odgojili ove mlade naraštaje i budite ponosni na njih. Veliko hvala tzv. malim ljudima a svojim djelima jako velikim, bez kojih klub ne bi mogao opstati… Odlazim uzdignute glave jer znam da sam dao cijelog sebe za dobrobit  našega kluba, ali jednom mora doći i rastanak.
U dubini svoga srca spremio sam i ljubomorno čuvam da mi netko ne ukrade sve najljepše što mi se dogodilo u našem voljenom NK Dubravčanu.
Veliko hvala navijačima što ste nas bodrili i doma i vani i kada smo bili loši davali ste nam riječi ohrabrenja.
Veliko hvala upravi što me trpjela sve ovo vrijeme i uvijek bila moja desna ruka.
Veliko hvala igračima što smo uvijek zajedno bili i kada se slavilo i kada se tugovalo.
Čuvajte i bodrite naš klub s one strane Drave, a ja ću s druge strane mosta biti jedan od Vas.

Sve Vas u srcu čuvam i iskreno volim,

Čmela”

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti