Subota, 25. ožujka 2023.

FOTO Spektakl u Drnju, Dinamovi veterani uveličali sto godina Tomislava

Utakmicu na Parku prinčeva pratio je velik broj ljubitelja nogometa, njih nekoliko stotina, a brižni domaćini darivali su ih besplatnim ulazom, ali i besplatnom hranom

Preporučujemo

Svi su nogometni putevi u Podravini danas vodili u Drnje. Nogometni klub Tomislav obilježava stotu godišnjicu osnutka te su njegovi veterani tim povodom ugostili kolege iz zagrebačkog Dinama.

S početkom u 17.30 sati odigrana je prijateljska revijalna utakmica veterana Tomislava i Dinama, koji je u ovo podravsko mjesto stigao u vrlo jakom sastavu.

Između ostalih, stigli su Milivoj Bračun, Veldin Karić, Mario Jozić, Hrvoje Štrok i Danijel Štefulj, pod vodstvom Dalibora Poldrugača. Iako s pokojim kilogramom viška, i dalje su to majstori. Kako se ono kaže; forma je prolazna, klasa je vječna…

Rezultat? On je bio u drugom planu, no spomenut ćemo da je Dinamo pobijedio s 5:2. Dva gola zabio je Karić, po jedan Štrok, Marušić i Bukovac, dok je Petrić poentirao dvaput za Tomislav. Drnjance je ovom prilikom pojačao glavni hrvatski vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Spektakl na Parku prinčeva pratio je velik broj ljubitelja nogometa, njih nekoliko stotina, a brižni domaćini darivali su ih besplatnim ulazom, ali i besplatnom hranom koju su pripremili lokalni majstori roštilja.

Dakako, nije nedostajalo ni dobre kapljice. Nogomet je taj koji i u ova teška vremena i dalje okuplja ljude…

Vrhunac proslave velikog jubileja NK Tomislava tek slijedi, jer bi u Drnje uskoro trebala stići i seniorska momčad hrvatskog prvaka Dinama.

FOTO: NK Tomislav Drnje

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti