Petak, 2. lipnja 2023.

Festival dječje knjige ‘Uberi priču’ ove subote u koprivničkom parku

Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a kroz 'berbu slikovnica' vodit će ih animatorica Nikolina Manojlović Vračar

Ove će se subote u glavnom gradskom parku u Koprivnici održati aktivnost Volonteri u parku, a mališane očekuje mnoštvo zabave.

Naime, u organizaciji koprivničke knjižnice i čitaonice Fran Galović održat će se festival dječje knjige ‘Uberi priču’ koji je autorski projekt književnice Sanje Lovrenčić.

Sudjelovati mogu djeca predškolske i rane osnovnoškolske dobi, a kroz ‘berbu slikovnica’ vodit će ih animatorica Nikolina Manojlović Vračar.

U programu koji počinje u 11 sati sudjelovat će pisci za djecu Željka Horvat-Vukelja, Sanja Lovrenčić i Igor Rajki koji će predstaviti svoje slikovnice ‘Magdalenina knjižnica na kotačima’, ‘Luda kuća’ i ‘Ljubavna, ljubavnija, najljubavnija’ koje će djeca kasnije moći i ubrati s krošanja stabala te ponijeti kući.

U slučaju kiše festival će se održati u knjižnici (Stručno-znanstveni odjel).

Podsjetimo, aktivnost Volonteri u parku organizirana je u sklopu projekta Živjeti zdravo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koji se provodi na području cijele Hrvatske, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

Festival za djecu Uberi priču
Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti