Subota, 8. svibnja 2021.

Posjetite restorančić Smutek na koprivničkoj tržnici i kušajte nove kombinacije domaćih delicija

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih menija...

Preporučujemo

U novoj ponudi možete birati dvije vrste variva svaki ponedjeljak i to Podravski grah i grah s ričetom, a za sve gurmane osmišljene su svakodnevne kombinacije s više vrsta Smutek jela i to mesnu kombinaciju Podravski pinklec te vegetarijansku kombinaciju Zeleni pinklec.

Dođite i uvjerite se u ponudu jer za vas nove okuse stvara Smutekov kulinarski tim.

Zeleni pinklec

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a Smutekov kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

ponedjeljak – petak: 8 – 21 sat

subota: 8 – 13 sati i 17 – 21 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi.

Podsjetimo, Smutek i osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa stoga se svi mole da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavate međusobnog razmaka od dva metra i ne stvarate gužvu.

Najnovije objave