2.9 C
Zagreb
Subota, 6. ožujka 2021.

Posjetite Smutek na koprivničkoj tržnici i uživajte u novim finim jelima TO GO

U novoj ponudi možete birati tri vrste omleta, dvije vrste tortilja s piletinom i tunom, palačinke s Lino Ladom i marmeladom

Preporučujemo

Od subote, 6. veljače, posjetite restorančić Smutek na koprivničkoj tržnici i kušajte nova jela TO GO.

U novoj ponudi možete birati tri vrste omleta, dvije vrste tortilja s piletinom i tunom, palačinke s Lino Ladom i marmeladom.

Dođite i uvjerite se u našu ponudu jer za vas nove okuse stvara naš kulinarski tim. Za potpun doživljaj očekuje vas savršen desert, Cheesecake u čaši osmišljen povodom Valentinova.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent, kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a naš kulinarski tim iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi dvokratnim radnim vremenom:

ponedjeljak – četvrtak: 8 -13 sati i 16 – 22 sata

petak: 8 -14 sati i 16 – 22 sata

subota: 9 – 13 sati i 17 – 21 sat

Nedjeljom i blagdanima ne radi.

Podsjetimo, Smutek i osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila u cilju spriječavanja širenja koronavirusa.

Moli se sve posjetitelje da se prilikom čekanja na narudžbu pridržavaju međusobnog razmaka od 2 metra i ne stvaraju gužvu.

Također, moli se posjetitelje da se ne zadržavaju kod Smuteka nakon što dobe hranu ili piće, jer je konzumacija hrane i pića na terasi Smuteka strogo zabranjena.

Najnovije objave