Petak, 24. ožujka 2023.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci osvojio drugo mjesto na Zagreb design weeku

Stručni žiri dodijelio je tvrtki Novena nagradu za drugo mjesto u kategoriji dizajn prostora za uređenje prostora multimedijalnog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci

Preporučujemo

Još jedno značajno priznanje stiglo je u Đurđevac. Naime, na festivalu dizajna Zagreb design week (ZGDW) koji se održao na zagrebačkoj Akademiji likovnih umjetnosti, stručni međunarodni žiri dodijelio je tvrtki Novena nagradu za drugo mjesto u kategoriji dizajn prostora za uređenje prostora multimedijalnog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci.

Tvrtka Novena je nositelj projekta đurđevačkog multimedijskog Posjetiteljskog centra Đurđevački pijesci koji je za javnost otvoren 30. srpnja 2021. Na potpuno novi i interaktivan način prezentiran je jedinstveni fenomen geografsko-botaničkog rezervata Đurđevački pijesci.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci
Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci // Foto: djurdjevac.hr

Nagrade u obliku priznanja dodijeljene su u kategoriji grafički dizajn, dizajn digitalnih komunikacija i dizajn interakcija, produkt dizajn, dizajn prostora, tekstilni i modni dizajn i dizajn društvenih inovacija.

Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci
Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci // Foto: djurdjevac.hr

Podsjetimo, radno vrijeme Posjetiteljskog centra je od utorka do petka od 12 do 16 sati te subotom, nedjeljom i praznicima od 11 do 16 sati.

Cijene ulaznica:

40 kuna – individualna
30 kuna – djeca od 6 do 18 godina, studenti, umirovljenici
30 kuna – odrasli, grupa (min. 20 osoba)
25 kuna – djeca, grupa (min. 20 osoba)
100 kuna – obiteljska ulaznica

Sve informacije možete dobiti na e-mail: visit@djurdjevac.hr, broj 095/357 6253 ili na internet stranici: djurdjevackipijesci.hr.

Mališani u Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci
Foto: djurdjevac.hr
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti