Petak, 19. kolovoza 2022.

Posljednji pozdrav: ‘Hvala ti naš predsjedniče, bio si pravi radnički direktor’

Putovanje s tobom, našim radničkim predsjednikom, kroz posljednje godine bit će zlatnim slovima ispisane u Podravkinoj povijesti i zauvijek će ostati u našim sjećanjima", istaknuli su iz radničkog sindikata PPDIV Podravka

Preporučujemo

Vijest da je u Koprivnici u srijedu preminuo Marin Pucar (49), predsjednik Podravkine uprave i Hrvatske udruge poslodavaca, iznenadila je sve, iako su mnogi znali za njegove zdravstvene probleme.

Poruke iskrene sućuti obitelji i svima koji su Pucara poznavali, među ostalim, uputili su i premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Od Marina Pucara oprostili su se i iz radničkog sindikata PPDIV Podravka.

“Hvala ti naš predsjedniče, bio si pravi radnički direktor!

Nakon godina u kojima su nas radnike uvjeravali da smo nevažni i lako zamjenjivi, a proizvodi Podravke slabi i besperspektivni, tvoja vizija jake Podravke i vjera u sve nas dala nam je novi optimizam, snagu i vratila ponos u radničke redove. Pružio si nam ruku, često radnicima znao uputiti iskrenu zahvalu za njihov rad, uputiti tople ljudske riječi i nagraditi ih. I imao si još puno planova…

Putovanje s tobom, našim radničkim predsjednikom, kroz posljednje godine bit će zlatnim slovima ispisane u Podravkinoj povijesti i zauvijek će ostati u našim sjećanjima”, istaknuli su iz sindikata.

I u Slobodnoj Dalmaciji djelatnici Podravke od Marina Pucara, inače rodom iz Zadra, oprostili su se posljednjim pozdravom.

“Bio si veliki čovjek, prijatelj i kolega.

Biti na čelu naše mnogobrojne obitelji nije bio Tvoj posao, nego Tvoja sudbina. Zajedno smo rasli, razvijali se i gradili našu Podravku. Otišao si prerano, prepun entuzijazma i ljubavi za našu zajednicu. Naša je tuga duboka, a praznina koja ostaje za Tobom prevelika.

Zajedno smo prošli brojne situacije, od kriza do uspjeha, rješavali najveće izazove, pomagali kad je god bilo moguće. Podravka za Tebe nikad nije bila samo kompanija, nego puno više od toga, simbol pravednijeg društva i glasnik bolje budućnosti koju smo htjeli izgraditi za naše zaposlenike, partnere i sugrađane. Zahvalni smo na tome što smo imali priliku raditi pod Tvojim vodstvom.

Sada je došao trenutak oproštaja. Znajući koliko Ti je značila, obvezujemo se preuzeti odgovornost za daljnje uspjehe naše Podravke i raditi ustrajno na svim ciljevima koji su Tebi bili svetinja.

S dubokom žalošću iskazujemo sućut Tvojoj obitelji i prijateljima.

Tvoje Podravkašice i Podravkaši”.

- Advertisement -

Najnovije objave