Srijeda, 28. veljače 2024.

Poznat raspored odigravanja utakmica Slavena Belupa u novoj prvoligaškoj sezoni

Podsjetimo, prvenstvo koje starta 15. kolovoza igrat će se četverokružno. Tako će koprivnički nogometaši sa svakom momčadi iz lige odigrati po dvije domaće i dvije gostujuće utakmice

- Oglas -

Nogometni klub Slaven Belupo novu prvenstvenu sezonu Hrvatski Telekom Prve lige otvorit će gostovanjem u Osijeku, dok će u prvoj domaćoj utakmici, na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš, u drugom kolu ugostiti Goricu.

Koprivničkim nogometašima slijedi gostovanje u Splitu kod Hajduka, domaća utakmica protiv Šibenika, a u petom kolu gostovat će u Zagrebu kod Dinama.

U Koprivnicu u šestom kolu stiže Lokomotiva, zatim Farmaceuti odlaze u Rijeku, dok će u osmom kolu biti domaćin Istri 1961 ili Orijentu, ovisno o ishodu kvalifikacija.

- Oglas -

U posljednjoj utakmici ‘prvog kruga’ Slaven će gostovati u Varaždinu.

Parovi za sezonu 2020./2021. određeni su danas, u srijedu, u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza gdje je održan ždrijeb.

Podsjetimo, prvenstvo koje starta 15. kolovoza igrat će se četverokružno. Tako će koprivnički nogometaši sa svakom momčadi iz lige odigrati po dvije domaće i dvije gostujuće utakmice.

Prvenstvo 2020./2021.:
1.kolo. Osijek – Slaven Belupo
2.kolo. Slaven Belupo – Gorica
3.kolo. Hajduk – Slaven Belupo
4.kolo. Slaven Belupo – Šibenik
5.kolo. Dinamo – Slaven Belupo
6.kolo. Slaven Belupo – Lokomotiva
7.kolo. Rijeka – Slaven Belupo
8.kolo. Slaven Belupo – Istra 1961/Orijent
9.kolo. Varaždin – Slaven Belupo

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti