Utorak, 6. prosinca 2022.

Poznati detalji teške prometne nesreće na koprivničkoj zaobilaznici

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) iz BMW-a

Preporučujemo

Policija je izvijestila detaljima o prometne nesreće koja se dogodila u petak oko 22.20 sati na otvorenom djelu ceste između Štaglinca i Koprivnice.

Vozač (42) upravljao je osobnim automobilom VW daruvarskih registarskih oznaka te je uslijed nepropisnog kretanja prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas. Tom prilikom je došlo do zanošenja, a potom i slijetanja BMW-a u odvodni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Kako je priopćila Policijska uprava koprivničko-križevačka, u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica putnika (24, 21, 21 i 18) iz BMW-a.

Također, uslijed događanja prometne nesreće krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 27-godišnjakinja i osobni automobil Mazda koprivničkih registarskih oznaka kojim je upravljala 43-godišnjakinja, a koji su se kretali iza automobila BMW.

Zbog vršenja policijskog očevida za sav promet bio je zatvoren dio ceste između Štaglinca i Koprivnice od 22.45 do 00.55 sati te se odvijao obilaznim pravcima.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti, stoji u policijskom priopćenju.

FOTO Pogledajte kako izgleda BMW koji je završio na krovu nakon frontalnog sudara na koprivničkoj zaobilaznici

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti