13.1 C
Zagreb
Srijeda, 21. travnja 2021.

Poznato trenersko ime preuzima klupu drugoligaša Međimurja

Što će biti dalje ostaje za vidjeti, ali s obzirom na igrački kadar i sve drugo što se događa oko kluba drugoligaški opstanak, kao i cijela priča oko nekog ozbiljnijeg nogometnog projekta u Čakovcu, sve su upitniji

Preporučujemo

Nastavljaju se nemirni dani u drugoligašu Međimurju. Nakon loše odrađenog prijelaznog roka u kojem nije dovedeno nijedno pravo pojačanje, a otišlo je pet-šest važnih igrača iz početnog sastava, odnosno rotacije, nije bilo neočekivano da će patiti rezultat.

Na kraju se dogodilo ono što se priča već proteklih dva tjedna, a to je da se priprema smjena trenera Marija Kovačević. Trener je zapravo sam podnio ostavku.

I to se dogodilo. Nakon domaćeg poraza od Orijenta i nakon što je u nastavku prvenstva Druge HNL Međimurje osvojilo tek dva boda, na kraju je rezultiralo promjenom trenera koja je obznanjena u ponedjeljak prijepodne. Mario Kovačević u klubu će ostati kao sportski direktor, pišu Međimurske novine.

Novi trener je poznato trenersko lice Davor Mladina, koji je i figurirao kao moguća zamjena otkako je krenuo drugi dio sezone jer je navodno vezan za ekipu koja se vrti oko kluba s obzirom da prave uprave i dalje nema.

Službenu informaciju o promjeni na trenerskoj klupi klub bi trebao obznaniti u ponedjeljak poslijepodne.

Što će biti dalje ostaje za vidjeti, ali s obzirom na igrački kadar i sve drugo što se događa oko kluba drugoligaški opstanak, kao i cijela priča oko nekog ozbiljnijeg nogometnog projekta u Čakovcu, sve su upitniji.

Međimurje tone sve dublje na ljestvici Druge HNL

Tko je Davor Mladina?

Riječ je o 61-godišnjem Splićaninu, treneru s velikim iskustvom u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, u BIH, Austriji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U karijeri je vodio Imotski, Marsoniju, Mosor, Primorac Stobreč, Cibaliju, Hrvatski Dragovoljac, Lučko, Goricu, Horn, Ras Al-Khaima, GOŠK Gabelu i Široki Brijeg.

Najnovije objave