Petak, 2. lipnja 2023.

Predala se sva trojica napadača na ubijenog zaštitara

''Predaja je uslijedila nakon što je policija pregledom snimki nadzornih kamera u klubu i svih raspoloživih kamera na javnim površinama otkrila jednog od trojice napadača''

”Od trenutka saznanja za teško kazneno djelo sa smrtnom posljedicom u kojem su sudjelovala trojica muškaraca, policija je započela intenzivne mjere identificiranja i traganja za njima.

Operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima utvrđen je identitet sve trojice muškaraca”, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Dvojica se ovog trenutka nalaze u službenim prostorijama i pod nadzorom policije, dok se za trećim traga.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog teškog kaznenog djela.

Kako doznaje Index, dvojica napadača su se sama predala.

”Predaja je uslijedila nakon što je policija pregledom snimki nadzornih kamera u klubu i svih raspoloživih kamera na javnim površinama otkrila jednog od trojice napadača.

Policija je zatim, doznajemo, pokucala na adresu na kojoj je prijavljen muškarac kojeg su identificirali, a vrata su im otvorili roditelji napadača. Tada je nastala pomutnja među napadačima jer do njih dolazi informacija da je policija bila kod roditelja jednog od njih i shvaćaju da su otkriveni.

Nekoliko sati kasnije dvojica dolaze u policijsku postaju na Trnju, a policajci ih uhićuju. Radi se o mladićima rođenima 1999. i 2000. godine”, piše Index.

NOVO: Policija je u nedjelju objavila kako se predao i treći napadač na zaštitara.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti