Petak, 3. veljače 2023.

Predsjednica Podravkine uprave Martina Dalić s odličnim vremenom istrčala Ljubljanski maraton

Ispunila sam cilj koji sam si zadala – istrčala sam 42 kilometra ispod četiri sata, istaknula je Martina Dalić, predsjednica Podravkine uprave nakon Ljubljanskog maratona

Preporučujemo

U nedjelju je u Ljubljani održan 26. Ljubljanski maraton na kojem su sudjelovali i predstavnici koprivničke Podravke i slovenskog Žita.

Predsjednica Podravkine uprave Martina Dalić istrčala je 42,2 kilometra u manje od četiri sata. S vremenom 3:58:54 osvojila je sjajno četvrto mjesto u kategoriji F55.

Odličan je bio i Nino Berta iz Podravke koji je trčao polumaraton zajedno s Dragom Smole, Mihom Košir i Igorom Lipovnik iz Žita, dok je Sabina Gorjan uspješno završila utrku na 10 kilometara.

Sjajna organizacija i ljepota slovenske prijestolnice godinama su, uz sportski izazov, motiv za prijavu trkačima iz cijele regije, a predstavnicima Podravke i Žita bila je to i lijepa prigoda za druženje.

“Utrka je bila izvrsna, organizacija super, vrijeme optimalno s povremeno tek malo kiše. Ispunila sam cilj koji sam si zadala – istrčala sam 42 kilometra ispod četiri sata. Čestitke i ostalim kolegama koji su sudjelovali i ostvarili sjajne rezultate”, istaknula je Martina Dalić, predsjednica Podravkine uprave nakon Ljubljanskog maratona.

Predstavnici Podravke i Žita na Ljubljanskom maratonu
Predstavnici Podravke i Žita na Ljubljanskom maratonu //Izvor fotografije: Podravka
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti